Pages Navigation Menu

De nyeste artiklene

Microservices

Er du opptatt av å følge med i nye systemer som blir brukt? Er du opptatt av internett generelt og programmering?

Da anbefaler jeg å ta en titt på det nyeste av det nye innen dette emnet, nemlig microservices. Ettersom det er litt vanskelig å forklare, så har jeg lagt ved en video av hvordan det virker:

Er du glad i å sitte foran dataen så er du nok også glad i å spille litt på data? Jeg har nylig funnet en side som er veldig behjelpelig på akkurat denne fronten. Det er så utrolig vanskelig å velge hvor man skal spille, siden det finnes så utrolig mange som tilbyr online spill, men på denne siden kan man gå inn, og så har de allerede valgt ut de beste sidene. Så du velger bare hva du vil spille, så vips er du der! Dette sparer deg for mye tid, så sjekk ut online casino norge neste gang du setter deg for å slappe av med litt spill!

Les Mer

Operativsystemer

Det finnes utallige operativsystemer til datamaskiner. Men noen av de mest vanlige er Windows til PC og iOS til Mac. Operativsystemene blir jevnlig oppgradert slik at de følger dagens raske teknologiske utvikling. For eksempel så har det på den nyeste oppdateringen til iOS kommet en del nytt, som for eksempel at hvis noen ringer deg eller sender melding på telefonen, så kan du svare på datamaskinen. Man kan også sende videoer, bilder og musikk direkte fra datamaskinen til TV-en, hvis man har AppleTV. Dette er ganske utrolig og tiden med ledninger er forbi – snart i hvert fall!

De som er mer teknisk anlagte, bruker ofte andre operativsystemer, som muliggjør helt andre ting å gjøre med datamaskinene. Men for oss «normale» folk som bruker dataen mest til surfing og sånt, så er det nok best vi holder oss til de «vanlige» operativsystemene.

Her kan du se hvordan et av de mer kompliserte operativsystemene funker, Linux:

Les Mer