Pages Navigation Menu

De nyeste artiklene

En skikkelig kul kjølebag!

Her får vi dekket de viktigste behovene når vi skal tilbringe en dag på stranden eller på fjorden, kjølebagen har blender til å mikse drinker, iskald drikke og mat, og vi kan også få ladet dingsene!

Les Mer

Solgrill – grill med solenergi

Bor du i et nabolag der kule og kullgrillen enten er upopulær eller forbudt? Ønsker du å lage mat når det er forbud mot åpen ild i naturen? Eller ganske enkelt ønsker å lage mat med fornybar energi? Et  nytt og spennende alternativ er kommet på markedet i Norge, nemlig en miljøvennlig solgrill.

Solgrillen bruker den termiske varmen fra solen, og er klar til bruk på 1-2 minutter. Du setter solgrillen mot solen slik at den kan omforme lyset fra solen til  varme som du kan bruke til å lage mat. Å steke en biff går like raskt som med stekepanne eller andre typer griller.

Flinke studenter ved NTNU er i gang med å utvikle et batteri som kan brukes sammen solgrillen slik at den kan brukes også når været ikke er optimalt. Batteriet er enda ikke kommet i salg, men er under utprøving før det skal settes i produksjon. Solgrillen var i utgangspunktet tenkt brukt i utviklingsland, men der ble teknologien møtt med stor skepsis.

Les Mer